Kultúra

Súlyosbodott Reviczky Gábor rákbetegsége, végül vállalta a kemoterápiát

rtl.hurtl.hu

2023. július 10. 20:08

Reviczky Gábornak áttétjei lettek, ezért vállalta a kemoterápiát. A hat kezelésből hármat már megkapott.

Mégis vállalta a kemoterápiát a prosztatarákkal küzdő Reviczky Gábor, miután kiderült, az állapota súlyosbodott, áttétek alakultak ki – írja a Blikk.

A Kossuth- és Jászai-díjas színművész elmondta, nem akarta a kemoterápiát, de akkor még nem tudta, hogy áttéte van, többek között a csontjaiban – ez a legutóbbi vizsgálaton derült ki.

Beláttam, hogy muszáj vállalnom a kezelést, amiből hatot írtak ki. Ebből hármat már megkaptam, és a körülményekhez képest egész jól viseltem. Úgy tűnik, eredményes is, hiszen a prosztatámból már eltűntek a rákos sejtek. Bízom benne, hogy ez máshol is így lesz

– mondta Reviczky Gábor, aki a kemoterápia és a betegsége ellenére továbbra is dolgozik.

Az is nemrég derült ki, hogy árulja a ráckevei házát. Az Üvegtigrisből ismert Gaben szerepébe bújva tette közhírré a videomegosztón, hogy eladósorba került az ingatlan. Erről a lapnak azt mondta, hogy nagy a korkülönbség közte és a felesége között, ezért valószínűnek tartja, hogy ő fog előbb elmenni. „A feleségem azután biztosan eladta volna ezt a helyet, de úgy gondoltuk, jobb ennek elébe menni, és addig rendezni ezt a dolgot, amíg élek” – mondta.

Egy hónapja a színész az RTL-nek beszélt arról, hogy nem a díjak miatt, hanem a közönség szeretete miatt dolgozik:


Nyitókép: Reviczky Gábor színművész, miután átvette az életműdíjat a Magyar Mozgókép Fesztivál ünnepségén a balatonfüredi Kisfaludy Galériában 2023. június 9-én – Fotó: Vasvári Tamás / MTI

#Kultúra#reviczky gábor#rák#Rákbetegség#üvegtigris#gaben#kemoterápia

Címlapról ajánljuk