Bulvár

Videó: Reviczky Gábor ismét Gaben bőrébe bújt: a legendás karakter szerepében árulja házát

rtl.hurtl.hu

2023. július 9. 20:45

Megválik imádott házától a színész.

Felbukkant egy hirdetés az ingatlan.com-on, illetve a TikTokon, amelyben Reviczky Gábor színész árulja vidéki otthonát. A 276 négyzetméteres háznak 159 millió forint a vételára, medencével együtt.

A 74 éves, Nemzet Színésze díjjal kitűntetett művész az Üvegtigrisből ismert Gaben szerepébe bújva tette közhírré a videomegosztón, hogy eladósorba került az ingatlan.

Azt egyelőre nem tudni, miért válik meg otthonától, amit szinte rajongásig szeretett. A rövid, csúnya beszédet is tartalmazó videót alább lehet megnézni:

@eladomazotthonom.com Eladó Gaben - őőő, izé a Reviczky család - otthona! Ő is az Eladomazotthonom.com - ot választotta 🙂 Légy gyors, érj oda Lali előtt! A ház gyönyörű, és szerencsére be is tudod járni virtuálisan, mint minden ügyfelünk házát 😉 Érdemes, mert Reviczky Gábor párja nem akármilyen lakberendező, a ház tele van gyönyörű részletekkel 👌 Ha te is eladnád az otthonod, akkor feleljtsd el az ingatlanosokat, a stresszt, és bízd az Eladomazotthonom.com - ra! Átlátható, statisztikákkal alátámasztott, prémium szolgáltatásunkkal biztos lehetsz abban, hogy a lehető legjobb árat fogod kapni az otthonodért! #Gaben #üvegtigris #reviczkygábor #reviczky #eladomazotthonom #addelingatlanosnélkül #eladásingatlanosnélkül #ingatlan #Ráckeve #ház #eladóház #medence #medencésház #Lali #property #Duna #Dunapart #horgászat #horgászatazéletünk #horgászatalegjobb #peca #eladóház #eladóingatlan #kandalló #családiház #otthon #lakberendezés #lakberendező ♬ Funk It Up - Official Sound Studio

Nyitókép: MTI / Vasvári Tamás

#Bulvár#reviczky gábor#ház#lakás#eladás#üvegtigris

Címlapról ajánljuk