Kultúra

Kitálalt a bennfentes: Madonna napi 12 órán át gyötörte magát, hogy a fiatalokkal versenyezhessen

rtl.hurtl.hu

2023. július 2. 11:49

A 64 éves Madonna a korára tett megjegyzések miatt érezhette úgy, hogy versenyeznie kell.

Fizikai teljesítőképessége határáig terhelte magát Madonna, aki szerettei szerint olyan fiatalabb előadókkal akart konkurálni, mint Taylor Swift vagy Pink, írta meg a New York Post.

Ahogy arról beszámoltunk, Madonna olyan súlyos bakteriális fertőzésben szenved, hogy magatehetetlenül találtak rá otthonában, és kórházba kellett szállítani, ahol intubálni is kellett. Az utolsó információk szerint a 64 éves előadó már otthonában gyógyul, de olyan rosszul van, hogy az ágyból sem tud felkelni. 

Madonnához közeli források szerint az énekesnő mindent egy lapra tett fel: Celebration nevű turnéjára, amelynek előkészítése már az utolsó simításoknál tartott, amikor rosszul lett.

Túlórázott, de egyértelműen kiégette magát, és a körülötte lévők udvariasan emlékeztették, hogy nemhogy 25, de még csak nem is 45 éves

– fogalmazott a bennfentes, aki szerint Madonnának vissza kellett volna fognia magát, hatalmas kockázatot vállalt a brutális terheléssel.

Nemrég indult turnéra a 33 éves Taylor Swift és a 43 éves Pink, előbbi 4 órás show-kat csinál, utóbbi a közönség felett szaltózik egy kötélen lógva – mindketten hatalmas sikert aratnak. Hogy versenyre tudjon kelni velük, Madonna elképesztően megerőltető, több órás próbákkal zsigerelte ki magát a forrás szerint. Ezt szerettei is észrevették, akik attól tartottak, hogy az előadó Michael Jackson sorsára jut, aki 2009-es This Is It turnéja előtt halt meg.

Madonna jó hangulatban volt az eset előtt, de a barátai arra biztatták, hogy találjon időt a pihenésre, mert nehéz időszak áll előtte. 

Sokan úgy érezzük, hogy a korára tett állandó megjegyzések nyomást gyakoroltak rá, hogy versenyezzen, ezért megkönnyebbültünk, hogy kénytelen időt szakítani magára és az egészségét helyezi előtérbe. Az emberek nagyon aggódtak érte

– mondta a forrás, aki szerint csak nagyon kevesen merték szemtől szembe megmondani az énekesnőnek, hogy túlterheli magát.

Madonna heteken át 12 órás munkanapokon gyötörte magát egy New York-i próbateremben, hogy felkészüljön 84 napos turnéjára, amely július 15-én kezdődött volna és az egészségügyi vészhelyzet miatt egyelőre szüneteltetik. Az énekesnő rosszulléte előtt Katy Perryvel dolgozott a stúdióban.

Bár hatalmas botrány lett a Fekete vonat arénás koncertjéből, Fatima mégis azt mondta, ő csak a szépre emlékszik. Hatalmas élmény volt számára 25 év után a közönséggel együtt énekelni a legendás dalokat:


Nyitókép: Alessandro Di Marco / EPA / MTI

#Kultúra#madonna#taylor swift#betegség#pink#koncert

Címlapról ajánljuk