Kultúra

Kevin Costner egy tízperces videóhívásban közölte a kamasz gyerekeivel, hogy amúgy válik az anyjuktól

rtl.hurtl.hu

2023. június 22. 14:47

Az év apukája!

Válik Kevin Costner és Christine Baumgartner, csakhogy kissé zűrös körülmények között: a People nemrég számolt be róla, hogy megszerezték a bírósági dokumentumokat, amely szerint Baumgartner arról beszélt, hogy rendkívül megrázta, ahogy a három kamasz gyerekük megtudta a szakítás hírét.

A beadványban Christine azt állítja, hogy Costner egy rövid Zoom-hívás során mesélte el a 13 éves Grace-nek, a 14 éves Hayes-nek és a 16 éves Caydennek, hogy elválnak. 

„A gyerekek jóléte mindig is a legfontosabb volt számomra, és aggódtam, hogy még azelőtt megtudják a válást, hogy Kevin és én elmondhatnánk nekik. Fontos volt számomra, hogy személyesen és együtt mondjuk el a gyerekeknek” – állítja Christine a dokumentumokban.

Christine azt állítja, beszélt is Costnernek arról, hogy aggódik, hogy a gyerekek külső forrásból hallják meg a hírt. Úgy gondolta, együtt fogják végigcsinálni a dolgot, és több cikket is megosztott a férjével arról, hogy mennyire fontos, egységes frontként álljanak a gyerekek előtt. 

Costner mindezt állítólag figyelmen kívül hagyta. 

„24 éves kapcsolat után, a Las Vegas-i szállodai szobájából, Kevin egy 10 perces Zoom hívás során, a jelenlétem nélkül közölte a három gyermekünkkel, hogy elválunk” – állítja.

Még mindig nem értem a motivációját, hogy miért így csinálta, különösen, hogy azt tervezte, öt nappal később már otthon lesz. Könnyen hazajöhetett volna Las Vegasból is, hogy személyesen folytassa le a beszélgetést.

A People egy a színészhez közel álló forrásra hivatkozva megjegyzi, hogy a nő akkor adta be a keresetet, amikor Costner éppen forgatott, a férfi pedig megállás nélkül videóhívásban van a gyerekekkel, amikor távol dolgozik. 

Nyitókép: Richard Shotwell/Invision/AP

#Kultúra#kevin costner#christina baumgartner#válás#facetime#videóhívás#család#házasság

Címlapról ajánljuk