Kultúra

Azahriah: Szoktam piálni koncert előtt

rtl.hurtl.hu

2023. május 19. 8:12

Az énekes Osváth Zsolt műsorában mesélt G.w.M-ről, a toitoi vécés botrányról, családról és a koncertek előtti alkoholfogyasztásról. 

Azahriah legutóbb egy eddig még kiadatlan felvételt osztott meg egy élőzése alatt, amiben a politikának is odaszúrt. De volt már balhéja a G.w.M művésznéven futó rapperrel, Varga Márkkal is. Most Osváth Zsolt ZSHOWtime címűműsorában erről is kendőzetlen őszinteséggel mesélt. Baukó Attila, vagyis Azahriah, a Blikk szemléje szerint ezt mondta:

Én azt érzem, hogy G.w.M inkább az anyagiságra helyezi a hangsúlyt. Jó, hogy van pénze, de nekem a tömeg meg a nézőkkel a kapcsolat az elsődleges. Ha nekem ez nem szimpi, nem fogok tudni vele jófejkedni

– mondta Azahriah, majd hozzátette, nem szeretne találkozni G.w.M-mel, mert szerinte abból csak balhé lenne, mert „belé állna”.

Nem küldtem el őt, nem mondtam, hogy milyen ember, kicsit a zenéjére utaltam, hogy nem kellemes

– közölte.  

Az elhíresült toitoi vécés botránya is szóba került.

Ez annyira trash sztori volt, féltem attól, hogy most már nem leszek komolyan vehető. Ez bántott picit, reménykedtem abban, hogy tovább lehet lendülni ezen. Ennek a levét megittam, de ez a hírnév miatt van

– mondta Azahriah, aki azt is elárulta, hogy nem él kábítószerekkel.

Nekem a drogozás sohasem imponált, piálni koncert előtt azért jellemzően szoktam, de nem süllyedek le olyan szintre. Olyan nincs, hogy otthon fetrengek, meg elküldöm az asszonyt.

Azahriah bevallotta, hogy szeretne családot, és ha lenne gyereke, akkor már másképpen zenélne, mint most. „Akkorra már ülős koncerteket csinálok majd” – mondta.

#Kultúra#Azahriah#g.w.m#osváth zsolt#toitoi#család

Címlapról ajánljuk