Kultúra

Töltsd a Valentin-napot romantikus filmekkel

rtl.hurtl.hu

2023. február 14. 8:51

Valentin-napi filmajánló: dobd fel a Valentin-napi programot néhány néznivalóval a romantikázás mellé – vígjátékok, klasszikus közönségkedvencek és romantikus filmek sokszínű választéka vár az RTL+ felületén.

Nézd meg Jennifer Aniston és Jason Bateman főszereplésével a Sejtcserés támadás című romantikus vígjátékot, mely két régi barát, Kassie és Wally nem éppen szokványos kapcsolatának története. Mivel Kassie-nek nincs szerencséje a szerelemben, úgy dönt, hogy mesterséges megtermékenyítéssel vállal gyermeket. Wallynak azonban nem tetszik ez az ötlet, de nem meri bevallani Kassie-nek, hogy barátságnál többet érez iránta. Csalódottságában annyira lerészegedik Kassie megtermékenyítési partiján, hogy nem tudva, mit csinál, kicseréli a sajátjára a spermadonor mintáját, ezzel aztán bonyodalmakat és humoros helyzetek sokaságát előidézve. Ez a film biztosan feldob, akár pároddal, akár egyedül néznéd.

Ezen felül a romantikázni vágyókat várja a közönségkedvenc Step up trilógia (Step up, Step up 2. – Streetdance, Step up 3.), ahol érzelmekben, forró hangulatban és táncban nincs hiány. A trilógia első részében Channing Tatum és Jenna Dewan Tatum láthatóak a főszerepben, amely egy lázadó fiatal srác történetét meséli el egy művészeti iskolába cseppenve, ahol egy tehetség és egy szerelem bontakozik ki. A trilógia második részében a történet ismét egy művészeti iskolában folytatódik, ahol két táncos közötti izzó szerelem kerül a középpontba. A harmadik részben pedig utcai táncosok csapatai csapnak össze New York utcáin, csodálatos koreográfiákat bemutatva, és romantikával fűszerezve.

Töltsd a Valentin-napot romantikus filmekkel
Forrás: RTL Sajtóklub

Kapcsolódj ki az Egy bébiszitter naplója című romantikus vígjátékkal, amely egy frissen diplomázott fiatal lány történetét meséli el, aki egy gazdag családhoz kerül bébiszitterként és időközben pótanyjává válik a kisfiúnak. A főbb szerepekben Scarlett Johansson, Laura Linney, Chris Evans és Alicia Keys láthatóak.

Valentin-napon várja a nézőket a Miss Potter című romantikus dráma. A film egy olyan lányról szól, aki a 20. század első felében nem félt szembe szállni a kor elvárásaival és úgy döntött, csak képzeletének és a könyveknek él, azonban váratlanul mégis betoppant életébe a szerelem. Nézd most az RTL+-on, Renée Zellweger és Ewan McGregor főszereplésével.

Töltsd az estét Seveled című magyar romantikus vígjátékkal. Gergő, a menő kritikus nagykanállal falja az életet. Bármikor bárkinek mond bármit a célja érdekében, és ez alól kórházban betegeskedő édesanyja sem kivétel. Komoly partnereként mutatja be Sacit, a várandós nagyszájú ex-sztriptíztáncosnőt, hogy utolsó napjaira boldoggá tegye az unokamániás anyukát. Édesanyja annyira megörül az unokának, hogy meggyógyul. Ettől kezdve Gergő és Saci folytatják az átverést, és bár alig bírják egymást elviselni, ha jön a nagyi, ők a tökéletes pár. Egy azonban bizonyos, a megoldásnak előbb kell megszületnie, mint a babának. Főbb szerepekben Tenki Réka, Mészáros Béla és Básti Juli látható.


A magyar filmek kedvelőit Valentin-napon is várja a többszörös díjnyertes Rossz versek című romantikus film, mely egy szakítás utáni egzisztenciális válságba eső férfi útját tárja fel. A múltjában próbálja megtalálni a választ arra, hogy a szerelem valóban csak akkor létezik-e, amikor már tulajdonképpen nincs. Magánéleti válsága közepette Tamás apránként ráébred a mai társadalom elveszettségére, és arra is, hogy a reményvesztettség ellenére van kiút belőle.


Ezen felül vár még a Dirty Dancing című klasszikus, a világhírű Stephanie Meyer könyvek alapján készült Alkonyat Hajnalhasadás I. és II. része, A lány a tét című romantikus vígjáték és az Erzsébet királyné életét modern feldolgozásban elmesélő Sisi című romantikus sorozat mindkét évada is.

Ismerd meg, milyen exkluzív tartalmakkal és prémium funkciókkal vár az RTL+ előfizetés, ide kattintva , ha pedig már indítanád is az egy hónapos ingyenes próbaidőszakot, kattints ide!

Boldog Valentin-napot kíván az RTL+!

Nyitókép: RTL Sajtóklub

#Kultúra#valentin-nap#romantikus#film

Címlapról ajánljuk