Kultúra

Megújul a Balaton Sound: itt a fellépők listája!

rtl.hurtl.hu

2023. február 9. 10:45

2023-ban új időszámítás kezdődik a fesztivál életében.

Vadonatúj fellépőket jelentett be a Balaton Sound, így most már biztos, hogy Tiësto is ott lesz Zamárdiban. A fesztivál szervezőinek célja, hogy idén az „EDM-sztárok mellett az underground szcéna, a hömpölygő technó és az elektronikus zene számos egyéb műfajának legjobbjait is felsorakoztassák” – derül ki a Balaton Sound közleményéből, amit az Index szemlézett.

Filutás Anna, a Balaton Sound projektvezetője emelett kihangsúlyozta, hogy nemcsak a zenei kínálat, hanem a helyszínek és a napközbeni programok is megújulnak majd.


A Nagyszínpad fellépői: Armin Van Buuren, Blasterjaxx, Dimitri Vegas &, Like Mike, Don Diablo, Goodboys, Hardwell, Justus, KSHMR, Kungs, Ofenbach, Regard, Tiësto, Vini Vici, Yves V.

A Nagyszínpad Afterparty felelősei: Alle Farben, Joel Corry, Riton.

A B my Lake-helyszínek underground dj-i: Adam Beyer, Agents of Time, Amémé, Anfisa Letyago, Anna, Argy, Artbat, Carl Cox, Charlie Sparks b2b Parfait, Charlotte de Witte, Cera Khin, Clara Cuvé, Coeus, Dubfire, Enrico Sangiuliano, Fred Lenix, Gioli & Assia Live, Indira Paganotto, Joris Voorn, Joseph Capriati, Layla Benitez, Pan-Pot, Parfait, Philipp Straub, Sam Paganini, Satori Live, Sebastian Leger, Tinlicker Live.

Ezen kívül jön a Masquerade, azaz Claptone, Ferreck Dawn, valamint meglepetésvendégeik. Bemutatkozik a Rave Culture: Axmo, Dubvision, Olly James, W&W, Will Sparks. Itt lesz a Q-Dance csapata: RAN-D, Rebellion, Sefa, Sound Rush, Sub Zero Project, TNT, Villain. Illetve a Soundra érkezik majd a Next Level: Dimension Dj set, Matroda, Sullivan King és Tchami.

Nyitókép: Tömeg a Balaton Soundon. Fotó: MTI / Lakatos Péter

#Kultúra#balaton sound#fesztivál#fellépők#tiesto

Címlapról ajánljuk