Kultúra

Lefújták a tavaszi nagykoncertet, mégsem lép fel többé a Fekete Vonat

rtl.hurtl.hu

2023. január 9. 20:23

„Megbolygatta az életüket” a hétvégi nagykoncert.

A hétvégén volt a húsz év után újra összeálló Fekete Vonat Aréna-koncertje, amit egy tavaszi fellépés követett volna a Budapest Parkban. 

A Park nemrég bejelentette, hogy rajtuk kívülálló okok miatt elmarad a koncert, amit nagyon sajnálnak.

Később LL Junior viszont már arról írt a Facebookon, hogy a Fekete Vonat nem csak a Parkban, egyáltalán nem lép már fel a későbbiekben.

„Ez volt az utolsó közös koncertünk, Köszönjük nektek! Úgy gondolom méltó ünneppel zárhattunk le egy zenei korszakot és ezzel ezt a formációt is, igen, mert kikerülhetetlenül csalódást kell okozzak, ugyanis a 2023. május 6-i Budapest Parkba meghirdetett koncertünk nem kerül megrendezésre. Sajnos olyan szinten felbolygatta a saját kis életünket külön-külön, hogy egyszerűen rájöttünk, mégsem tudunk több ilyen nagy koncertet vállalni” – írta LL Junior

A Blikk szerint korábban Mohamed Fatima azt írta egy kommentben a közösségi oldalán, hogy az Aréna-koncert „veszteséges volt” és még lehet, hogy nekik kell fizetniük érte a végén. „Még várunk. Elvileg 15 nap és kiderül, hogy mit mutatnak a számok, de mi a Beattel már a koncert után azt az infót kaptuk, hogy veszteséges volt a koncert és még mi tartozunk. A koncert viszont nálam is többet ért mint bármi! Végre megélhettük 20 év emlékét…Szóval minden rosszban a jót kell táplálni” – írta. 

A lap azonban úgy értesült, hogy egészen más a helyzet, a buli minimális nyereséget hozott. Információik szerint Fatima és Beat jelentős gázsielőleget kapott, amely meghaladta a konstrukció szerint nekik járó honorárium összegét.

Nyitókép: Reggeli

#Kultúra#fekete vonat#budapest park#aréna#koncert

Címlapról ajánljuk