Kultúra

Whoopi Goldberg könyörög Maggie Smith-nek, hogy térjen vissza az Apáca-show 3. részére

rtl.hurtl.hu

2023. január 7. 19:19

Csak vele akarja megcsinálni az új részt.

Nem akarjuk megcsinálni nélküled, Maggie

– mondta Whoopi Goldberg, nyilvánosan könyörögve Maggie Smith-nek, hogy ismét játssza el a főnökasszony szerepét az Apáca-show harmadik részében – írja a People.

A 67 éves Goldberg nemrég a brit Loose Women című beszélgetős műsor vendége volt, ahol elárulta, egyetlen szereplő kellene ahhoz, hogy elindíthassák az előkészületeket. 

Maggie Smith! Szeretném, ha tudnád, hogy tartogatom neked a szerepet, mert rajtad kívül senkivel nem tudom megcsinálni ezt a filmet. Szóval ha azt akarod, hogy idejöjjek, akkor idejövök, bármit megteszünk, amit csak akarsz, de nem akarjuk nélküled csinálni!

– mondta a kamerába.

Goldberg és a 88 éves Smith együtt szerepeltek az 1992-es vígjátékban, amely egy Deloris nevű bárénekesnőről szól, aki – miután szemtanúja lesz egy maffiagyilkosságnak --, elrejtőzik egy kolostorban. Csakhogy ott világszenzációvá változtatja az apácák kórusát, az ismertség pedig az ő életét is veszélybe sodorja. A filmhez egy évvel később folytatás is készült. 

 

Smith egyébként még mindig aktív, legutóbb Violet Granthamként tért vissza a tavaly bemutatott Downton Abbey 2-ben. 

Goldberg egyébként arról is mesélt a műsorban, hogy szeretné, ha a harmadik részben Keke Palmer, Lizzo és Nicki Minaj is szerepelne. Palmer azóta azt nyilatkozta, hogy „bármire készen áll”. 

Goldbergről megerősítették, hogy a Disney+-társproducer Tyler Perry mellett főszereplője és producere lesz a régóta várt harmadik filmnek.

Nyitókép: YouTube

#Kultúra#Whoopi Goldberg#Maggie Smith#apáca-show#folytatás#szereposztás#casting

Címlapról ajánljuk