Majka Curtisről: Sajnos a pletyka igazIsmét külön folytatja Majka és Curtis. Az ózdi rapper péntek este Villányban már újpesti társa nélkül lépett színpadra, szombaton pedig már arról írt Facebookon, hogy Curtisnek egyedül kell végigjárnia a gyógyuláshoz vezető utat.
Kultúra

Majka Curtisről: Sajnos a pletyka igaz

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. július 9. 12:36

Ismét külön folytatja Majka és Curtis. Az ózdi rapper péntek este Villányban már újpesti társa nélkül lépett színpadra, szombaton pedig már arról írt Facebookon, hogy Curtisnek egyedül kell végigjárnia a gyógyuláshoz vezető utat.

Mint arról az rtl.hu is beszámolt, közös turnéra indult nemrég Majka és Curtis, de péntek este a duó villányi fellépésén nem volt jelen az újpesti rapper. A váratlan változásról senki nem közölt előre semmilyen tájkoztatást, se Majka, se Curtis, se a Villányi Rozé Fesztivál.

A közös villányi koncertre Majka és Curtis is várta a rajongókat, legalábbis erről árulkodott, hogy mindkét rapper Instagramján kedvcsináló beharangozót tett közzé még pénteken.

A posztok alatt többen is hiányolták Curtist a villányi koncertről. Majka és a Villányi Rozé Fesztivál instasztorijában megosztott videókon valóban nem volt látható a rapper, akivel drogproblémái miatt 2018-ban szakított először ózdi társa.

A posztok alatti kommentek között sokan utaltak arra, hogy Curtisnek megint gondja akadhatott a kábítószerekkel. Majka szombat délben Instagramra kitett friss posztjában megerősítette a hírt:

Sajnos a pletyka igaz...
Szeretlek testvérem! Amiben akarod, mindenben támogatunk, de sajnos ezerszer megbizonyosodtunk róla, hogy nem tudunk segíteni, ha te nem akarod… Ez nem a mi utunk, egyedül kell végigjárnod.
Gyógyulj meg!!!
Minden jót kívánunk neked!


Délelőtt megkerestük Majka menedzsmentjét, akik a poszt megjelenése után válaszoltak. Felhívták a figyelmet Majka közleményére, egyben megerősítették, hogy Majoros Péter és Széki Attila külön utakon folytatják zenei karrierjüket:

Majka egyedül folytatja tovább. A turné menetrendjén nem változtatunk, a már lekötött koncerteket Nikával és a zenekarral természetesen mind megtartjuk. Ma este Siófokon, holnap Egerben koncertezik a csapat.

Curtis is posztolt Instagramon, ő is megerősítette a szakítás tényét, egyben ígéretet tett arra, hogy rendbeteszi az életét:

Petivel közös megegyezésre külön folytatjuk a karrierünket!
Sok sikert neked
De rendbe rakom magam
Köszönöm ezt a 12 évet testvér

 


Nyitókép: Curtis és Majka az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján (EFOTT) Sukorón, 2021. augusztus 14-én –Fotó: Vasvári Tamás / MTI

#Kultúra#majka#curtis#szakítás#kábítószer#villány#fellépés#koncert

Címlapról ajánljuk