Kultúra

Kulcsár Edina: Ha valaki tesz a boldogságáért, mert haldoklott a kapcsolatában, az már nem ember?

rtl.hurtl.hu

2022. február 1. 12:51

Védelmébe vete új párját, G.w.M-et.

A 24.hu szúrta ki, hogy G.w.M nemrég arról posztolt, hogy legújabb, Megcsináltad című zenéje a legfelkapottabb zenei tartalom most a magyar YouTube-on, párja Kulcsár Edina pedig a poszt alatt reagált egy kommentelő megjegyzésére.

A matek az matek!🤷🏽‍♂️🦍❤️‍🔥 Legnépszerűbb előadó 🤟🏽 Legfelkapottabb videoklip 🙏🏽 Ahogyan ez lenni szokott👏🏽 Hálásan köszönöm nektek, újra MEGCSINÁLTUK EGYÜTT! A LEGNAGYOBBAK VELEM! ❤️‍🔥

– írta Instagramján a repper. Egy kommentelő megjegyezte, hogy a felfokozott népszerűséghez minden bizonnyal hozzájárult Kulcsár Edina személye is, aki Szabó András Csutival való szakítása után majdnem minden bulvár-sajtótermékben feltűnt.

Kulcsár Edina válasza szerint: „Persze! Hirtelen visszamenőleg több tízmillió nézettsége lett az összes számán… Az, hogy nem ismerted, az csak annyit árul el rólad, hogy nem hallgatsz jó magyar zenét, amivel persze nincs semmi baj.”  

Nem abból indul ki a magyar zeneipar, hogy TE hallottál-e valakiről vagy sem! Milyen ember ő? Mert ha valaki tesz a boldogságáért, mert haldoklott a kapcsolatában, az már nem ember? És azért hazudtolja meg a szerelmet amit irántam érez, mert a gyerekei anyja felnézett rám? Nyugi… nem embert öltünk, csak kiléptünk a számunkra mérgező kapcsolatainkból, ami nyilván a gyerekeknek sem volt jó! Ezután (‼️nem közben‼️) pedig összejöttünk

– fogalmazott Kulcsár Edina, aki szerint a fotón szereplő számokkal lehet vitatkozni, de ahogy G.w.M is mondta, a matek az matek. 

Nyitókép: Kulcsár Edina / Facebook

#Kultúra#kulcsár edina#g.w.m

Címlapról ajánljuk