Külföld

Lebukott a benzinkúti dolgozó, aki ellopott egy nyertes sorsjegyet

rtl.hurtl.hu

2024. július 24. 15:55

A vásárlónak azt hazudta, hogy nem nyert semmit, majd kihalászta a kukából az egymillió dolláros szelvényt.

Lopásért letartóztattak egy benzinkúti eladót Tennessee államban, miután ellopta egy férfi nyertes sorsjegyét és megpróbálta felvenni az egymillió dolláros nyereményt – írja az Independent.

A Rutherford megyei seriff hivatalának közlése szerint egy férfi két húszdolláros kaparós sorsjegyet vett egy murfreesboro-i benzinkúton. Lekaparta a sorsjegyeket, majd odaadta a 23 éves Meet Patelnek, hogy ellenőrizze, nyertek-e. Az eladó az egyik sorsjegyre kifizetett negyven dollárt, a másikra azt mondta, hogy nem nyert, és kidobta a kukába. A nyeretlennek mondott szelvény valójában egymillió dollárt ért.

A benzinkút kamerája rögzítette, hogy Patel később kivette az egymillió dolláros sorsjegyet a kukából és zsebre tette. Miután megpróbálta beváltani, a lottótársaság dolgozói gyanút fogtak és vizsgálatba kezdtek, amelynek során a kamerafelvételeket is megnézték.

A nyeremény jogos tulajdonosa semmit nem tudott az egészről, amíg a seriff hivatala fel nem vette vele a kapcsolatot. Steve Craig nyomozó szerint győzködni kellett a férfit, hogy elhiggye, nyert egymillió dollárt. Nagyon hálás volt, a pénz megváltoztatja az életét.

Patel életét is megváltoztatja: őt őrizetbe vették, és csak százezer dollár óvadék ellenében szabadulhatna.

Nyitókép: Rutherford megyei seriff hivatala

#Külföld#sorsjegy#nyeremény#lopás#benzinkút

Címlapról ajánljuk