Külföld

Döbbenetes rejtély: holtan találtak hat külföldi turistát egy thaiföldi luxushotelben

rtl.hurtl.hu

2024. július 16. 18:13

Szerencsétlen baleset, vagy csoportos öngyilkosság? Maga a miniszterelnök rendelt el nyomozást a luxushotelben történt rejtélyes halálesetek miatt.

Legkevesebb hat holttestet találtak egy bangkoki luxushotelben kedden, közölte a thaiföldi rendőrség egyik illetékese. A tájékoztatás szerint a halottak vietnami állampolgárok voltak. A Bangkok Post úgy tudja, hogy az áldozatok közül ketten amerikai állampolgársággal is rendelkeztek.

A hatóságok cáfolták azokat a korábbi sajtóértesüléseket, miszerint az áldozatokat lelőtték volna. A rendőrség szerint mérgezésre gyanakszanak, a lap már tényként ír arról, hogy ez okozta a halálukat. A thaiföldi miniszterelnök is a helyszínre érkezett, és vizsgálatot rendelt el a történtek kiderítésére.

A hatóságokat a Pathum Wan kerületben található Grand Hyatt Erawan Hotelhez értesítették helyi idő szerint este fél hatkor. A rendőrök egy szobában leltek rá három férfi és három nő holttestére, dulakodás nyomai nem voltak. Úgy tudni, teát és kávét fogyasztottak a haláluk előtt: egyelőre nem derült ki, hogy balesetről, vagy csoportos öngyilkosságról van-e szó.


Nyitókép: Twitter

#Külföld#thaiföld#luxus#hotel#halott#méreg#miniszterelnök#nyomozás#turista#vietnám#usa

Címlapról ajánljuk