Külföld

Melania Trump: a merénylő egy szörnyeteg

rtl.hurtl.hu

2024. július 14. 17:07

Melania Trump is reagált a férje ellen elkövetett merényletkísérletre. 

Melania Trump korábbi first lady, Donald Trump republikánus elnökjelölt az X-en reagált a férje elleni merényletkísérletre. Mint írta: a merénylő egy szörnyeteg volt, aki férjét nem embernek, hanem politikai gépezetnek látta.

Az X-en közzétett nyilatkozatában azt írta, hogy az ő és fiuk, Barron élete pusztító változás küszöbén állt, amikor látta, hogy 

az az erőszakos golyó eltalálta a férjemet.

Hozzátette: amerikai honfitársaira gondol. Melania Trump köszönetet mondott a politikai megosztottságon átívelő emberek támogatásáért.


Donald Trump elnökjelölt életére egy 20 éves merénylő tört, miközben a republikánus politikus a Pennsylvania állambeli Butlerben tartott kampánygyűlést. Donald Trump beszéde közben dördültek lövések, a jelöltre titkosügynökök ugrottak, majd lesegítették a színpadról, miközben a véres arcú Donald Trump magasba emelte az öklét. Trump a jobb fülén sérült, a támadó és az esemény egy résztvevője meghalt, ketten súlyosan megsérültek. Joe Biden amerikai elnök elítélte a politikai erőszakot, aminek szerinte semmi keresnivalója Amerikában.

A támadás megrázó pillanatait itt nézheti meg:


Nyitókép: Donald Trump leköszönő amerikai elnök és a felesége, Melania Trump a marylandi Andrews légitámaszpontra érkezik, hogy az elnöki géppel floridai birtokára repüljön 2021. január 20-án. Ezen a napon iktatták be hivatalába az új elnököt, Joe Bident. – Fotó: MTI/EPA/Bloomberg pool/Stefani Reynolds

 

#Külföld#donald trump#melania trump#merényletkísérlet

Címlapról ajánljuk