Külföld

Átrepülte fél Amerikát, hogy agyonverjen egy férfit, akivel összeveszett az interneten

rtl.hurtl.hu

2024. június 27. 19:29

A 20 éves fiatal vett egy kalapácsot és meglátogatta az online játszótársát éjjel. Szerencsére nem lett végzetes a támadás.

New Jersey-ből elrepült Floridába egy fiatal férfi, hogy kalapáccsal agyonverjen egy embert, akivel összeveszett online játék közben – írja az ABC News.

A 20 éves Edward Kang az ArcheAge-el (középkorban játszódó fantasy) játszott és ott balhézott össze a vele egyidős sráccal. Kang otthon csak annyit mondott, hogy meglátogatja egy barátját, majd elrepült Jacksonville-be, ahol miután becsekkolt egy szállodába, beszerzett egy kalapácsot.

Ezután éjjel elment az áldozatához. Miután betört a lakásba, szembetalálta magát az online barátjával, aki éppen sétált ki a hálószobájából. Egyből fejbe vágta, de ő szerencsére nem rendült meg a csapástól és felvette a küzdelmet. Végül felülkerekedett, miután a mostohaapja a segítségére sietett.

A rendőrség arról számolt be, hogy a fiatal férfi sérülései nem életveszélyesek. Kang a nyomozóknak azt mondta, hogy az áldozat nagyon rossz ember, de arra is rákérdezett, mennyit fog kapni a támadásért.

„Úgy mondanám, hosszú időnek kell eltelnie, amíg újra videojátékokkal tud játszani Mr. Kang” – mondta a seriff.

Nyitókép: Pexels.com/Nothing Ahead

#Külföld#online#Játék#kalapács#támadás#florida#new jersey

Címlapról ajánljuk