Külföld

Felesége után kémkedett a rendőr a rendőrségi térfigyelő kamerákkal

rtl.hurtl.hu

2024. június 26. 14:11

Azt gyanította, hogy felesége megcsalja, ezért városának térfigyelő kameráival követte, hogy rajtakapja. Rajtakapta, de ő is lebukott: lefokozták járőrré. 

Lefokoztak egy rendőrhadnagyot az amerikai North Charleston városában, mert a rendőrség térfigyelő rendszerét használta arra, hogy felesége után kémkedjen. Azt gyanította, hogy a nő megcsalja – jelentette a helyi sajtó. Ryan Terrell a térfigyelő rendszert működtető egység vezetője volt az eset idején.

Terrell ellen azután indítottak belső vizsgálatot, hogy kollégái arról számoltak be, hogy megfenyegetett egy őrmestert, akivel a felesége megcsalta. A vizsgálat arra az eredményre jutott, hogy nem fenyegette senkinek sem az életét, de közben kiderült, hogy a városban kihelyezett, élő képet mutató térfigyelő kamerarendszert több alkalommal is arra használta, hogy a felesége után kémkedjen. Aznap is használta, amikor rajtakapta feleségét és az őrmestert egy áruház parkolójában – írta a helyi sajtó.

A rendőrhadnagyot büntetésként lefokozták és áthelyezték a járőrök közé, valamint letiltották hozzáférését a térfigyelő rendszerhez.

Nyitókép: Illusztráció. Fotó: Unsplash

#Külföld#rendőr#térfigyelő kamera#egyesült államok#feleség#kémkedés#megcsalás

Címlapról ajánljuk