Külföld

„Csodálatos fiú” – ezért osztott szerepet a saját 15 éves fiára Kevin Costner

rtl.hurtl.hu

2024. június 18. 12:22

Egy újabb nepo baby született.

Mint arról beszámoltunk, nemrég mutatták be a Cannes-i Filmfesztiválon Kevin Costner négy részesre tervezett Western-eposza, a Horizon: An American Saga nyitódarabját.

A filmben rengeteg ismert színész játszik, a rendező Costneren kívül Sam Worthington, Michael Rooker, Jena Malone, Sienna Miller, Will Patton,  Luke Wilson, Giovanni Ribisi és Danny Huston is feltűnik az epikus vállalkozás első epizódjában.

Kevin Costner mellett azonban egy másik Costner is szerepel a stáblistán, őt Hayes Costnernek hívják és nem mást, mint a színész-rendező 15 éves fia, aki semmiféle színészi tapasztalattal nem rendelkezik.

Az idősebb Costner önkritikusan úgy nyilatkozott, hogy önző döntést hozott, amikor a fiának is szerepet adott, írja a Page Six. 

A 15 éves Hayesről a 69 éves apa a Today Show vendégeként azt mondta:

Csodálatos fiú. És csöndes. Nem nyomtam be a gyerekeimet a showbizniszbe.

„Tudom, hogy rengeteg fiatal színész ölni tudna, hogy szerepelhessen a filmben. Nem akarom elvenni tőlük a lehetőséget azzal, hogy a saját gyerekeimet szerepeltetem” – folytatta Costner.

De ez egy kis szerep. Önző módon magam mellett akartam tudni a fiamat két hétig

– magyarázta a 69 éves Oscar-díjas hollywoodi legenda.


Arról, hogy Hollywood tele van a rég befutott zenészek, filmesek, színészek gyerekeivel, vagyis nepo baby-kkel, akik szüleik nyomdokain érvényesülnek a szórakoztatóiparban, ebben a cikkünkben írtunk részletesen.

Nyitókép: Neilson Barnard/Getty Images

 

#Külföld#kevin costner#western#kamasz#szereposztás#Horizon: An American Saga

Címlapról ajánljuk