Külföld

Felkavaró videón a borjú, amit egymás után kétszer gázolt el a rendőrautó – szándékosan

rtl.hurtl.hu

2024. június 16. 16:36

A 10 hónapos borjú gazdái követelik, hogy legyen következménye a szándékos dupla gázolásnak. Bár az állat állítólag már jól van, a videót tényleg csak erős idegzetűeknek ajánljuk.

Elszökött egy borjú egy brit farmról, a kiérkező rendőrök pedig úgy állították meg, hogy egymás után kétszer elgázolták – a brutális péntek esti jelenetről videó is készült. A borjú gazdái arról beszéltek, hogy az állat majdnem belehalt a sokkba, és most követelik, hogy legyen következménye az esetnek.

A Metro szerint a mindössze tíz hónapos nőstény borjúnak egy csontja sem tört el, de majdnem halálra rémisztette az eset, és attól tartottak, hogy belepusztul a sokkba. Igaz, hozzátették: az eset óta szerencsére újra visszatért az étvágya, így az állatorvos szerint hosszú távon nem lesz baja.

A Beau Lucy nevű állat pénteken szökött meg a farmról, és Staines-upon-Thames utcáit rótta, amikor a rendőrök elgázolták. A gazdái és a videó számos kommentelője is úgy gondolja, hogy nem volt szükség ilyen drasztikus intézkedésre, mivel a fiatal állat nem jelentett közvetlen veszélyt senkire. Azt követelik, hogy minimum a gázoló rendőr veszítse el állását. Amatőr szemmel valóban érthetetlen, hogy az első gázolás miért volt olyan nagy erejű, a második gázolás pedig egyáltalán miért történt meg.


A surrey-i rendőrség közleményt adott ki az esetről, ebben azt írták, több órán át üldözték az állatot, és eleinte próbálták kevésbé brutális módszerekkel befogni, de nem jártak sikerrel, a borjú pedig közben egy autóban is kárt tett. Idővel már annyira aggódtak a közbiztonságért, hogy a rendőrautós módszer mellett döntöttek. Az esetet kivizsgálják – közölték.


Nyitókép: UB1UB2 West London / Twitter via Metro

#Külföld#borjú#tehén#Videó#elüt#rendőr#autó#brit#szökés#twitter

Címlapról ajánljuk