Külföld

Videó: 28 ember fejjel lefelé lógva rekedt egy vidámparki játékon

rtl.hurtl.hu

2024. június 15. 20:55

Tűzoltók mentették ki az embereket egy oregoni vidámparkban, akik 30 méteres magasságban, fejjel lefelé lógva rekedtek az egyik játékon.

Tűzoltóknak kellett kimenteniük 28 embert, akik 30 méter magasan, fejjel lefelé lógva ragadtak egy Oregoni vidámparkban. Az incidensben senki sem sérült meg, de egy embert elővigyázatosságból kórházba szállítottak, miután az AtmosFEAR nevű játék leállt – közölte a portlandi Oaks Vidámpark.

A Sky News beszámolója szerint amikor a játék leállt, a park munkatársai azonnal hívták a mentőszolgálatot, a segítség 25 pedig percen belül meg is érkezett.  A portlandi tűzoltók közölték, hogy az 1905 óta megnyitott Oaks Park mérnökeivel együttműködve kézzel leeresztették a szerkezetet a magasból, majd kimentették a bajba jutott embereket. Az esetről a brit lap egy félelmetes helyszíni videót is megosztott:

A park tájékoztatása szerint a játék egyébként 2021 óta üzemel, és korábban nem történt semmi ehhez hasonló incidens. Hozzátették, együttműködnek a gyártóval és az állami felügyelő szervekkel, hogy megállapítsák, mi okozta a leállást.

Nyitókép: X

 

#Külföld#tűzoltók#fejjel lefelé#vidámpark#oregon#Videó

Címlapról ajánljuk