Külföld

Megfoszthatják Trump golfklubjait a szeszesitalárusítási engedélytől, mert a volt elnököt elítélték

rtl.hurtl.hu

2024. június 11. 12:23

Nem várt következménye lehet Donald Trumpra, hogy elítélt lett. 

Elvehetik a helyi hatóságok Donald Trump golfklubjainak alkoholárusítási engedélyét New Jersey államban, miután a volt amerikai elnököt bűncselekmények elkövetése miatt elítélték – jelentette a helyi sajtó. Trumpnak három ilyen engedélye van, a New Jersey-ben lévő három golfklubjához, és az állam szeszesitalfelügyelete az ABC News-nak elmondta, hogy vizsgálják, milyen hatása lesz azokra a Trump elleni ítéletnek, de ennél többet nem árultak el.

Az állam szabályai szerint szeszesitalárusítást olyan embereknek engedélyeznek, akiknek „tiszteletreméltó karaktere van”, és a jogszabályok szerint nem kaphatja meg olyan ember, akit „erkölcsi aljassággal” járó bűncselekmény miatt elítéltek. Donald Trumpot egy pornószínésznőnek adott hallgatási pénz kapcsán találták bűnösnek az ellene felhozott 34 vádpontban egy New York-i bíróságon:

Nyitókép: Donald Trump volt amerikai elnök, a Republikánus Párt elnökjelöltje támogatóihoz beszél választási nagygyűlésén a Las Vegas-i Sunset Parkban 2024. június 9-én. Fotó: MTI/EPA/Allison Dinner

 

#Külföld#donald turmp

Címlapról ajánljuk