Külföld

Videón: ilyen idilli életet élt kutyáival a 23 éves nő, amíg egy buli után meg nem ölték

rtl.hurtl.hu

2024. június 7. 13:41

Az Írországban történt kutyatámadásról videófelvétel is készült, ami a közösségi oldalakon terjed. 

Saját kutyái öltek meg egy 23 éves nőt Írországban, családja elmondása szerint akkor, amikor születésnapi bulijáról hazaérkezett – írta a helyi sajtó. Rokonai elmondták, hogy a kiérkező rendőrök sem tudták leszedni a kutyákat, köztük egy XL bully-t (nagytestű pitbull) róla. „Le kellett lőniük a kutyát, hogy leszedjék róla” – mondta el a helyi sajtónak az áldozat nagybátyja.

A helyi rendőrség közlése szerint a támadás kedden, helyi idő szerint nem sokkal éjfél előtt történt Ballyneety településen. Nicole Morey a rendőrség elmondása szerint a háza közelében halt meg, életét már nem tudták megmenteni a helyszínre kiérkezett mentők. A rendőrök több agresszív kutyát is találtak, akik közül az egyiket a helyszínen megölték, három másikat pedig később altattak el.

A rendőrséget Morey volt barátja értesítette, aki egy mozgásérzékelős biztonsági kamera felvételein látta, ahogy a kutyák rátámadnak a fiatal nőre – írta a helyi sajtó. Az XL bullyt négy golyóval tudták csak megölni, és még akkor is képes volt felmenni a lépcsőn, ahol végül elpusztult. Csütörtök este bejelentették, hogy a házban talált négy másik kutyát is elaltatták.

A támadásról készült felvétel a közösség oldalakon kezdett el terjedni – derült ki a ír rendőrség közléséből, amiben arra kérték az embereket, hogy ne osszák meg a felvételt.

Morey közösségi oldalain „kutyamamiként” jellemezte saját magát, és TikTok-oldalán egy videót is közzétett, amiben egy XL bullyval táncol egy konyhában. A videó alatt hallható szövet arról szól, hogy nem érdekli, ha valaki agresszívnak gondolja a kutyáját. és nem tetszik neki, az pedig nagyon nem érdekli, ha „azt gondolod, hogy a fajtát be kéne tiltani”.


Nyitókép: TikTok/ Nicole Morey

 

#Külföld#kutya#kutyatámadás#írország#xl bully

Címlapról ajánljuk