Külföld

Elszabadult és benzinkútba csapódott a híres Trump-busz

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2024. június 3. 11:32

Balesetet szenvedett a Donald Trumpot kampánykörútján mindenhová elkísérő, Trump-zászlókkal, a volt elnököt támogató táblákkal teljesen kidekorált busz.

Egy benzinkút hirdetőoszlopába csapódott vasárnap New York-ban az a busz, ami mindenhová elkísérte Donald Trump volt amerikai elnököt kampánykörútján. A busz a vasárnapi Staten Island-i gyűlésre érkezett, amit múlt héten elítélt Donald Trump támogatására szerveztek.

A Trump-zászlókkal, a volt elnököt támogató táblákkal teljesen kidekorált jól ismert buszt leparkolták a tulajdonosai, de az valamiért elszabadult és egyenesen egy benzinkút felé gurult, írja a Raw Story. A jármű, átszáguldott egy kereszteződésen, majd egy villanyoszlop és a benzinkút árjelző oszlopa közé szorult be, az eleje teljesen összetört. Szerencsére senki nem sérült meg a balesetben.


Donna Eiden és Rocky Granata, a Trump-hívek körében rendkívül népszerű MAGA-busz tulajdonosai a SILive-nek azt mondták, a buszuk totálkáros lett, ők maguk pedig hajléktalanná váltak. A házaspár főként trumpos ajándéktárgyak (zászlók, sapkák, pólók stb) eladásából tartották fenn magukat, buszuk volt egyben a mozgó boltjuk is, amiből a republikánus elnökjelölt nagygyűlésenek helyszínein árulták portékáikat.

Így nézett ki a Trump-busz fénykorában:

Elszabadult és benzinkútba csapódott a híres Trump-busz
Fotó: Adam Glanzman/For The Washington Post via Getty Images


Nyitókép: Damian Cross / Twitter

#Külföld#egyesült államok#donald trump#baleset#kampánybusz

Címlapról ajánljuk