Külföld

Nyilvános szexen kapták a rendőrök a húszéves floridai nőt, aki a vízbe ugorva próbált menekülni előlük

rtl.hurtl.hu

2024. május 29. 16:34

Egy móló lezárt részén szexelt egy pár Floridában, amikor rendőrök jelentek meg. A nő a vízbe ugrott előlük, de hiába. 

Rendzavarás és birtokháborítás vádjával indítottak eljárást egy húszéves nő és egy 23 éves férfi ellen, akik egy móló lezárt részén szeretkeztek, amikor rendőrök rajtakapták őket – jelentette a helyi sajtó. A beszámolók szerint Alyssia Razo a vízbe ugrott, amikor meglátta a rendőröket, és a partra úszva próbált meg elmenekülni előlük, de végül nem járt sikerrel. Párja, a 23 éves Zadok Westfield, aki teljesen meztelen volt, amikor a rendőrök megjelentek, a helyszínen maradt.

A pár Naples városában, fényes nappal szexelt a város híres mólóján, aminek egy részét lezárták a látogatók elől, mert egy hurrikán megrongálta. Bár a lezárt részen voltak, a rendőrségi jelentés szerint többen is látták, hogy mit csináltak, köztük egy kisgyerekes család. A szülők elmondták, a gyerekek azt kérdezték tőlük, hogy a pár mit csinál.

Westfield a rendőröknek elmondta, hogy Razóval kiúsztak a móló végére, és azt tervezték, hogy onnan beugranak a vízbe, de végül inkább nekiálltak szexszelni. Végül mindkettőjüket őrizetbe vették és eljárást indítottak ellenük.

Nyitókép: Collier County Jail

 

#Külföld#florida#rendőrség#szex#rendzavarás#móló

Címlapról ajánljuk