Külföld

Visszárus csomagban, több száz kilométerre találták meg az eltűnt macskát

rtl.hurtl.hu

2024. április 28. 17:17

Az állat az amerikai Utah államból egészen Kaliforniáig utazott, az Amazon egyik alkalmazottja találta meg.

Egy Utah állambeli házaspárt életük legnagyobb meglepetése érte, amikor egy visszárus Amazon-csomagban találták meg eltűnt macskájukat a kaliforniai Los Angelesben – számolt be a nem mindennapi esetről a KSL-TV.

A Galena nevű cica április 10-én tűnt el rejtélyes módon, majd a család barátaikkal egy héten keresztül keresték. Egy héttel később kaptak egy SMS-t, hogy a macska chipjét aznap délután beolvasták, majd hívást kaptak egy kaliforniai állatorvostól.

A család először azt hitte, valamiféle tréfáról van szó. Az állatorvos közölte velük, hogy megtalálták szeretett macskájukat. Nem is akárhol: egy Amazon csomagban, öt pár munkáscsizma mellett. Galena hat napig rekedt a dobozban az Amazon visszáruival együtt, élelem és víz nélkül. A család később rájött, hogy náluk mászhatott bele a dobozba, mielőtt visszaküldtek egy korábban érkezett csomagot. 

A macskára a cég egyik alkalmazottja talált rá egy kaliforniai raktárban, majd elvitte az állatorvoshoz, aki felvette a kapcsolatot az utahi házaspárral. Carrie Clark és férje másnap repülőre ültek, hogy újra találkozhassanak elveszett kiskedvencükkel, majd hazautaztak Utahba.

Nyitókép (illusztráció): Getty Images

 

#Külföld#macska#amazon#csomag#utah#cica#kalifornia

Címlapról ajánljuk