Külföld

Tüzet nyitott az autósokra egy nő Floridában, azt mondta, isteni sugallatra tette a napfogyatkozás miatt

rtl.hurtl.hu

2024. április 9. 7:26

A 22 éves nő két sofőrt is megsebesített.

Egy 22 éves nő két sofőrt megsebesített egy floridai autópályán hétfőn. Azt állította, hogy a tettét isteni sugallatra követte el a napfogyatkozás miatt, írja az NBC.

Taylon Nichelle Celestine-t egy autópálya közelében állították meg nem sokkal azután, hogy két sofőrt megsebesített – közölte a floridai autópályarendőrség közleményében.

Celestine egy szállodában tartózkodott, kijelentkezéskor pedig a személyzetnek elmondta, hogy lövöldözni fog, mégpedig Isten irányításával az Egyesült Államokban látható teljes napfogyatkozás alkalmából.

Az autópályaőrség szerint egy AR-15 típusú puska és egy 9 mm-es pisztoly került elő a Dodge Challenger-ből, amit Celestine vezetett. A lövöldözés Bonifay közelében történt, ami körülbelül 50 mérföldre van Panama Citytől.

Az egyik sofőrt a széttörő szélvédő üvegszilánkjai sebesítették meg, de egy lövedék eltalálta a karját is. Ahogy tovább haladt nyugat felé, Celestine lövöldözött egy másik járműre a 107-es mérföldkő közelében – közölte az autópályaőrség. A második sofőrt a nyakán érte a lövés, de túlélte, és jelenleg is kórházba ápolják.

Az amerikai napfogyatkozással az rtl.hu is foglalkozott:

Nyitókép (illusztráció): Pexels

#Külföld#florida#lövöldözés#autós#isten

Címlapról ajánljuk