Külföld

Meztelenül állt a bíró elé egy ír férfi, mert eltűnt érzelmi támogató macskája

rtl.hurtl.hu

2024. április 8. 13:44

Anyaszült meztelenül ment be tárgyalására egy ír férfi egy dublini bíróságra, így tiltakozva amiatt, hogy elveszett érzelmi támogató macskája.

Nem volt hajlandó felvenni a ruháit, és teljesen meztelenül állt bíróság elé egy 51 éves férfi Írországban – jelentette az Irish Times. A dublini férfinak egy közlekedési kihágás miatt kellett megjelennie a hétvégén egy dublini bíróságon.

Az Irish Times beszámolója szerint a férfi még a nemi szerve előtt tartotta a kezét, amikor bevezették Marie Quirke bírónő elé, de később széles karmozdulatokkal gesztikulálva védte az igazát, miután a kirendelt ügyvédet elküldte a francba. Majd érzelmi támogató macskáját kezdte el követelni, ami a beszámoló szerint akkor tűnt el, amikor a rendőrök vezetés közben megállították.

A bírónő előzetes letartóztatásba helyezte, és engedélyezte számára, hogy kétszáz eurós óvadék ellenében szabadlábon védekezzen. Ahhoz azonban az kellett volna, hogy rögtön befizet száz eurót, amire a bírónő kijelentette, hogy „nem látom, hogy nála lenne a pénztárcája”, mire Davis közbeszólt, hogy „kurvára semmit sem láthat”.

A bírónő végül elrendelte a férfi orvosi vizsgálatát, a rendőrséget pedig felszólította arra, hogy keressék meg a férfi macskáját.

Nyitókép: Illusztráció. Fotó: Unsplash

#Külföld#bíróság#meztelen#pucér#férfi#macska

Címlapról ajánljuk