Külföld

Eltűnt egy kétéves kislány Borról, valamiért a magyar rendőrség is keresi

rtl.hurtl.hu

2024. április 2. 8:14

A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Eltűnt egy mindössze kétéves kislány a szerbiai Bor településről. A kislányt Ilic Dankának hívják, március 26-án tűnt el otthonról, azóta tartózkodási helye ismeretlen, írja a Police.hu. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre, ezért a lakosság segítségét kérik.

A kislány 85 cm magas, normál testalkatú, szeme barna, haja barna. Utolsó ismert ruházata: olívazöld kabát, lila nadrág és fekete cipő.

„Kérjük, aki a képen látható kislányt felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyéről információja van, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenes Telefontanú 06-80-555-111-es zöldszámán, a 112-es központi segélyhívón, vagy jelentkezzen személyesen a legközelebbi rendőrkapitányságon” – olvasható a rendőrség közleményében.

Azt a rendőrség nem közölte, hogy miért keresik Magyarországon a kislányt. Véletlenül biztos nem tévedt át a határon, Bor ugyanis igen messze van a magyar határtól, közúton 450, de légvonalban is majdnem 300 kilométer. Mindenesetre rákérdeztünk, ha válaszolnak, közzétesszük.

Frissítés

A rendőrség sajtóosztálya a kérdésünkre közölte, hogy a szerb Europol Iroda megkeresése alapján tették közzé a kislány eltűnéséről szóló felhívást.

Nyitókép: Police.hu

#Külföld#szerbia#település#eltűnt#kétéves

Címlapról ajánljuk