Külföld

Nem tud pislogni és mosolyogni az orosz szépségkirálynő az elbaltázott plasztikai műtét után

rtl.hurtl.hu

2024. március 30. 19:44

A pórul járt szépségkirálynő már négy éve pereskedik az elrontott arcplasztika miatt.

Egy életre elcsúfították – ezt bizonygatja már négy éve az orosz szépségkirálynő, aki 2020 óta pereskedik azért, hogy kártérítést kapjon egy elbaltázott plasztikai beavatkozásért, amelynek következtében elvesztette képességét arra, hogy pislogjon, vagy mosolyogjon.

A Mirror szerint a horrorműtét nem sokkal azután történt, hogy Julija Tarasevics megszerezte a második helyet az ország szépségversenyén. Később elítélték a műtétet végző orvost, valamint kártérítést is megítéltek a nőnek: azonban a tettesnek eltörölték a büntetését, ő pedig csak a pénz egy részletét kapta meg.

A nő most arról beszélt: a törvénysértő szerinte tisztában van, hogy minél tovább húzza a pereskedést, annál egyszerűbb megúsznia a büntetést az orosz elévülési törvények miatt. Az elbaltázott műtétet végző orvost már kiengedték az őrizetből, és újra praktizálhat. Ha pedig tovább ügyeskedik Tarasevics szerint, akkor az általa követelt, nagyából 138 millió forintnak megfelelő kártérítés kifizetését is megúszhatja.

Az orvos azzal védekezik, hogy a nőnek egy olyan genetikai rendellenessége volt, amelynek következtében a teste visszautasította a kezelést, ezért csúfult el az arca. Ám Tarasevics arról beszélt, hogy korábban már esett át arcplasztikán, és akkor semmi gond nem volt. Akkor sem jelezték ezt neki, amikor a horrorműtét után vészhelyzeti beavatkozást kellett rajta végezni, hogy a károk egy részét megszüntessék.

Nyitókép: Twitter

#Külföld#arcplasztika#plasztikai sebészet#horror#hiba#per#oroszország#szépségkirálynő

Címlapról ajánljuk