Külföld

Rossz címre vitte ki a pizzát az ételfutár, majd leharapta a vásárló hüvelykujját

rtl.hurtl.hu

2024. március 20. 19:05

Valószínűleg nem kapott öt csillagot az appon a beugró pizzafutár most a bíróságon vallotta be, hogy a pizzáról szóló veszekedésnek hajmeresztő erőszak lett a vége.

Rossz címre vitte ki a pizzát egy beugró ételfutár 2022 decemberében az angliai Hampshire-ben, majd veszekedésbe keveredett a vásárlóval, akinek végül leharapta az ujját, írja a BBC. A nőt nem az ételszállító alkalmazottja volt, egy másik futár helyett ugrott be, az ő fiókját használta az appon.

A 35 éves Jenniffer Rocha a 36 éves Stephen Jenkinsonnak szállított egy pizzát, ám véletlenül a szomszéd utcába vitte azt. Itt felvette a kapcsolatot a férfival, aki át is caplatott hozzá a pizzáért. Azonban a férfi otthon felejtette telefonját, amin megnézhette volna az ételszállítás megerősítő kódját.

Mivel nem volt meg a kód, a futár vitatkozni kezdett vele, majd rátámadt. Jenkinson védekezésként felemelte kezét, mire a futár erősen beleharapott, és mire a férfinak sikerült leráznia őt, már nem volt meg a hüvelykujja, viszont minden vérben ázott.

A nő most a bíróság előtt bevallotta tettét, így bűnösnek találták. Az ítélethirdetést májusra tűzték ki. Jenkinson most kártérítést is követel, mivel az incidens óta nem tud dolgozni sem vízvezeték-szerelőként.

Nyitókép: Mike Kemp / In Pictures via Getty Images

#Külföld#pizzafutár#futár#ujj#harapás#anglia#bíróság#veszekedés

Címlapról ajánljuk