Külföld

Donald Trump saját cipőmárkát indított

rtl.hurtl.hu

2024. február 18. 5:35

Saját cipőmárkát mutatott be Donald Trump republikánus elnökjelölt, egy nappal azután, hogy félmilliárd dolláros pénzbüntetésre ítélték. 

Saját cipőmárkát indított Donald Trump. A republikánus elnökjelölt szombaton mutatta be az aranyszínű teniszcipőt a Philadelphiában, a Sneaker Con nevű cipőkonferencián, ahol megjelenését ováció és kifütyülés fogadta.

A konferencián bemutatott, aranyszínben pompázó, magasszárú cipőt, amin egy T betű és egy amerikai zászló is található, 399 dollárért, azaz majdnem 150 ezer forintért lehet megvásárolni. Egészen pontosan előrendelni egy weboldalon, ahol két másik, olcsóbb Trump-cipőt is lehet választani.

Trump a bejelentést egy nappal azután tette, hogy pénzügyi csalások miatt 354 millió dollár bírság megfizetésére kötelezte egy New York-i bíró, és három évre eltiltotta minden üzleti tevékenységtől az államban. Három héttel korábban 83 millió dollár (nagyjából 29 milliárd forint) kártérítés megfizetésére kötelezték, rágalmazási ügye miatt. 

Nyitókép: Donald Trump bemutatja saját cipőmárkáját Philadelphiában, 2024. január 17-én. Fotó:  Chip Somodevilla/Getty Images

#Külföld#donald trump#cipő

Címlapról ajánljuk