Külföld

Hanyagul végezte el a konyhája beépítését a cég, ezért az öregúr beállított üzletükbe egy tankkal

rtl.hurtl.hu

2024. február 3. 14:01

Az egyik fiók ráadásul majdnem a kutyájára zuhant. Ezt nem lehetett szó nélkül hagyni.

Leparkolt egy tankkal a 63 éves Paul Gibbons egy lakberendező cég üzlete elé a brit Basingstoke városában, hogy tiltakozzon konyhájának elfuserált beépítése miatt, írja a Basingstoke Gazette. A férfi visszakövetelte a konyhára költött 25 ezer fontot, és érkezésével némi riadalmat is keltett.

Gibbons szerint a konyha beépítése után penészedni kezdett a mosogató, alig volt hely a készülékeknek, valamint egy nehéz fiók majdnem a kutyájára zuhant.

Az 1963-as Abbot tankot egy ismerősétől kölcsönözte, aki szívesen odaadja a járművet olyanoknak, akik nagy cégek ellen szeretnének tiltakozni. December 27-én állt a bolt elé, és bejelentette, hogy addig nem mozdul, amíg nem kap kártérítést. Egy táblát is kitett a tankra, amelyen egy bosszús emoji társaságában magyarázta, hogy milyen inkompetens a cég konyhaügyben. A Wickes békítésként felajánlott egy extra háromnapos javítómunkát, de ezt visszautasította.

Először csak figyelmeztették Gibbons-t, hogy 14 napja van a tank elvitelére, vagy a hatóságok fogják eltávolítani azt. A rendőrség is értesült az ügyről, és megpróbáltak hatni Gibbons-ra, először sikertelenül. Most már viszont zaklatás miatt nyomoznak ellene, ugyanis a Wickes szerint a férfi fenyegetően lépett fel több dolgozójuk ellen, amit ő tagad. Mindenesetre a cég összes üzletéből kitiltották egész életére.


Nyitókép: Twitter

#Külföld#tank#cég#konyha#beépítés#egyesült királyság#tiltakozás

Címlapról ajánljuk