Külföld

A fürdőszoba alatt találták meg az eltűnt házaspár holttesteit

rtl.hurtl.hu

2024. január 25. 10:29

Az ötvenes éveiben járó japán házaspár eltűnését fiúk jelentette be. Pár nappal később tokiói otthonuk alól kerültek elő holtan. 

Saját házukban, a fürdőszoba padlója alatt találtak meg holtan egy ötvenes éveiben járó házaspárt Tokióban, miután fiuk bejelentette a rendőrségen eltűnésüket. A helyi sajtóban megjelent hírek szerint a holttesteken késszúrásokat találtak.

A harmincas éveiben járó férfi január 16-án, kedden jelentette be a rendőrségen, hogy nyoma veszett a szüleinek, közölve, hogy vérnyomokat talált a ház bejáratánál. A házban a rendőrök még több vérnyomot találtak, valamint jeleket arra, hogy vért takarítottak fel. 

A holttesteket végül két nappal később, csütörtökön találták meg, a fürdőszoba padlója alatt.

Másnap a hatóságok letartóztattak egy harmincéves, fülöp-szigeteki nőt, aki korábban az áldozatok fiával járt, hétfőn pedig egy 34 éves, szintén fülöp-szigeteki férfit. A párosról térfigyelő kamerás felvétel készült a házaspár lakásának közelében.

A rendőrség egyelőre csak a holttestek elrejtésével gyanúsítja a fülöp-szigeteki párt. A nő tagad, de a férfi beismerő vallomást tett. A Kyodo japán hírügynökség értesülései szerint mindkét holttesten több késszúrás volt, és úgy tűnik, hogy férj küzdött gyilkosával.

Nyitókép: Illusztráció. Fotó:GettyImages

#Külföld#japán#tokió#holttest#eltűnt#konyha

Címlapról ajánljuk