Külföld

Potencianövelővel mérgezte kollégáit a takarítóként dolgozó természetgyógyász, Karen

rtl.hurtl.hu

2024. január 24. 18:53

Kuruzsolni csak otthon, négy fal között, kedves Karen!

Bíróság elé állt a brit Kentben Karel Beale természetgyógyász (polgári munkáját illetően: takarító), mert munkahelyén felvették a biztonsági kamerák, hogy potencianövelőt kever a közös használatú instant kávéba, írja a Daily Mirror.

A tűzvédelmi gyárban dolgozó Karenről pontosan még nem derült ki, meddig mérgezte kollégáit a férfiaknak készült gyógyszerrel. A többiek akkor kezdtek gyanakodni rá, amikor az egyik kollégája furcsa mellékízt érzett a kávéban, és kék pöttyöket vett észre benne.

A 2018-as esettel kapcsolatban a mostani tárgyaláson konkrét bizonyítékokat is bemutattak. Kiderült ugyanis, hogy Karenről felvételt készítettek a bizonsági kamerák is, ahogy gumikesztyűben kinyitja a kávés dobozt, belerak valamit, összerázza, és visszateszi a polcra. Miután napvilágra került a felvétel, kiérkeztek a rendőrök is, letesztelték a kávét, amiben potencianövelőket és magas koleszterinre szedett gyógyszereket is találtak.

Karen a felvételek és a többi bizonyíték ellenére tagadja a vádakat: állítja, hogy „rosszindulatú vádaskodás” áldozatává vált, a videókon pedig pusztán annyi látható, hogy – általa nem részletezett okokból – „megvizsgálja” a kávét. A bedrogozott italtól szerencsére senkinek sem lett maradandó baja. Úgy tudni, hogy egyik kollégája enyhe, de hosszútávú rosszullétet érzett, mialatt Karen mérgezte.

Nyitókép: Getty Images

#Külföld#mérgezés#potencianövelő#karen#kent#kávé#bíróság#kolléga

Címlapról ajánljuk