Külföld

Kirúgták a házas rendőrfőnököt, mert meztelen fotókat kért beosztottja feleségétől

rtl.hurtl.hu

2024. január 18. 18:21

Többször is bepróbálkozott a százados feleségénél, aki ezt nagyon nem komálta.

Kirúgták a rendőrfőnököt az amerikai Észak-Karolinában található Mars Hill kapitányságának éléről, mert kétszer is meztelen fotókat kért egy századosi rangban dolgozó beosztottja feleségétől a közösségi médiában, írja a New York Post.

Jon Clark 2021 óta volt a város rendőrfőnöke, még tavaly próbált bevágódni a Snapchaten Chad Wilson százados feleségénél. A városházától később egy olyan levelet kapott, amelyben az állt: „Azzal, hogy aktívan próbált romantikus kapcsolatba kerülni a beosztottja feleségével, megbocsáthatatlan dolgot tett, amivel az egész rendőrséget és a várost veszélyeztette”.

Wilson százados felesége nem reagált a rendőrfőnök közeledésére, csupán képernyőképeket készített üzeneteiről, amelyeket férjének is megmutatott. Férje ezután a városvezetéshez fordult az ügyben.

Ők egy független nyomozót fogadtak fel, hogy derítse ki, mi történt valójában. Clark a nyomozás elején hazudott tetteiről, amivel tovább tetézte a bajt. A rendőrfőnök amúgy maga is házasságban él, és három lánya van. Emellett az is kiderült, hogy egyes alkalmakkor nem tartotta be a biztonsági előírásokat a rendőrségi lőfegyverek és járművek használatakor.

A sors iróniája, hogy utódjának épp Chad Wilsont jelölték ki.

Nyitókép: Mars Hill PD / Twitter

#Külföld#rendőrfőnök#kép#snapchat#házas#kirúgás

Címlapról ajánljuk