Külföld

Véresre marcangolt a cápa egy tízéves kisfiút a kalandparkban

rtl.hurtl.hu

2024. január 18. 17:39

A kalandparkban cápákkal lehet búvárkodni egy akváriumban. Mi baj lehet ebből?

Megtámadott egy tízéves kisfiút egy cápa egy Bahamákon található kalandparkban, írja az ABC. Az amerikai gyereket hétfőn érte támadás a Paradicsom-szigeten található luxusszállodában. A hotel kalandparkja biztosítja vendégeinek, hogy cápákkal egy akváriumban búvárkodhassanak.

A fiút a lábán harapta meg a cápa. A szemtanúk akkor lettek figyelmesek az esetre, amikor meglátták a vért a vízben. A kisfiút azonnal kórházba szállították: a hírek szerint súlyos, de stabil az állapota. Úgy tűnik, túl fogja élni a támadást.

Az Atlantis Bahamas nevű szálloda az eset óta bezárta a cápás élményparkot, és minden, cápákra utaló információt eltüntetett weboldaláról. A kalandpark működtetője azt nyilatkozta, hogy „mélységesen elszomorítja” őket a baleset. Belső vizsgálatot indítanak az ügyben, és a nyomozó rendőrökkel is együttműködnek.

A támadás időpontjában két profi búvár is a medencében tartózkodott. A cég szerint ez az első eset, hogy sérülés ért egy vendéget kalandparkjaikban, amelyeket 2006 óta működtetnek.

Nyitókép: Getty Images

#Külföld#cápa#támadás#kisfiú#kalandpark#bahamák#hotel#luxus#kórház

Címlapról ajánljuk