Külföld

Videón, ahogy egy nő a próbafülkébe vizel egy használtruhaboltban

rtl.hurtl.hu

2024. január 10. 9:39

Az ausztrál bolt egyik dolgozója elárulta, hogy nem csak vizeletet találtak az érintett próbafülkében. 

Videóra vették, ahogy egy nő egy próbafülkébe vizel egy jótékonysági használtruhaboltban az ausztráliai Melbourne-ben. A Redditen közzétett felvételen a nő meztelen lábát lehet látni a fülke függönye mögött, majd azt, ahogy folyadék kezd el folyni a szőnyegpadlóra.

A felvétel a Yahoo New Australia cikke szerint a hajléktalanokon segítő Sacred Heart Mission alapítvány egyik jótékonysági boltjában készült, a Melbourne északi részén található Preston negyedben. A szervezet szóvivője a Yahoo-nak megerősítette, hogy a videó valóban azt mutatja, hogy egy nő odavizelt a próbafülke padlójára.

A felvételt megosztó férfi a Redditen elmondta, hogy felesége értesítette az üzletet dolgozóit arról, hogy mi történt, de nem várta meg, hogy mi lett a történet véget. Az alapítványi szóvivő a Yahoo-nak megerősítette, hogy a bolt alkalmazottjainak szóltak a vizelésről, de „nem tudták azonosítani a vásárlót”. Hozzátette, hogy „az érintett próbafülkét azóta teljesen fertőtlenítették és alaposan kitakarították”.

A bolt egyik névtelenséget kérő dolgozója a lapnak elárulta, hogy a nő nem csak odavizelt a próbafülke padlójára, ott ugyanis székletet is találtak. Hozzátette, hogy ez egyáltalán nem számít szokatlan esetnek a boltban.

Nyitókép: Reddit

#Külföld#vizelés#próbafülke#bolt#ausztrália#melbourne

Címlapról ajánljuk