Külföld

Megmérgezte férjét, mert egy magát szappanoperasztárnak kiadó csaló erre kérte

rtl.hurtl.hu

2024. január 10. 12:09

Az amerikai nő azt hitte, hogy egy tévésorozatokból ismert színésszel beszélget, és a rendőrség szerint még a férjét is hajlandó volt megölni érte. 

Gyilkossági kísérlet miatt indítottak eljárást egy 64 éves amerikai nő ellen, aki a rendőrség közlése szerint megpróbálta megölni a férjét egy mérgezett levessel, egy csaló bátorítására, aki egy szappanoperasztárnak adta ki magát. A Massachusetts államban élő Roxanne Doucette a WCVB televíziónak nyilatkozva tagadta, hogy megmérgezte volna a férjét, közölve, hogy „csodás szakács vagyok”.

A rendőrség december elején kezdett nyomozni a nő ellen, lánya bejelentése után. Nicole Heath a rendőröknek elmondta, hogy gyanús üzeneteket talált édesanyja telefonjában, amikor mindketten a kórházban voltak 73 éves édesapja mellett.

A beszámoló szerint a 64 éves nő azt hitte, hogy Thorsten Kaye színésszel kezdett üzenetváltásba. Lánya több képernyőfotót is készített az üzenetváltásokról, amikből kiderült, hogy a magát Kaye-nek kiadó csaló rávette a nőt, hogy pénzt utaljon neki.

Megmérgezte férjét, mert egy magát szappanoperasztárnak kiadó csaló erre kérte
Thorsten Kaye  színész. Fotó: David Livingston/Getty Images

Aztán „Thorsten” azt írta a nőnek, hogy „meg kell szabadulnod a férjedtől, édesem, szükségem van rád”, amire Doucette egy kis gondolkodási időt kért, majd később közölte, hogy „csinálok egy csodás levest, különleges főzettel”, megemlítve, hogy férje éhes lesz, amikor hazaér, és hozzátette, hogy „elég lesz neki”.

Két órával később pedig jelezte, hogy a férje nem érzi jól magát, közölve, hogy „talán fel tudom venni az életbiztosítást”. Nem sokkal később már a mentőket hívta, miután férje rosszul lett. Amikor a férfi a kórházban visszanyerte eszméletét, lányának elmondta, hogy Doucette levest készített neki, aminek „furcsa, keserű íze volt”.

Amikor a rendőrök a kapitányságon lánya bejelentése után megpróbálták lefoglalni a telefonját, a 64 éves nő nem volt hajlandó átadni. Amikor a rendőrök emiatt megpróbálták őrizetbe venni, a nő ellenállt, és ágyékon rúgta az egyik intézkedő rendőrt. Ezért egy sor vádat emeltek ellene.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a nő mivel mérgezhette meg a férjét, akin a kórházban nem végeztek toxikológiai vizsgálatot, csak kokainra, opiátokra és alkoholra.

Nyitókép: WCVB 

#Külföld#mérgezés#férj#feleség#csaló#egyesült államok

Címlapról ajánljuk