Külföld

Kínos helyzetbe hozta magát az ételfutár, aki azt hitte, nem kap borravalót

rtl.hurtl.hu

2024. január 10. 18:15

Egy fenyegető üzenetet tett a csomagba.

Az amerikai DoorDash nevű applikáción keresztül rendelt ételt magának az a marylandi nő, aki különös üzenetet vett észre a csomagjában – írta a New York Post.

Az alkalmazáson keresztül ugyanis – a hazai ételrendelő felületekhez hasonlóan – be lehet állítani, hogy a megrendelő mekkora borravalót akar adni a futárnak. Természetesen arra is van opció, ha valaki egyáltalán nem akar pluszpénzt fizetni, és a marylandi nő is ezt a lehetőséget választotta.  

A futár emiatt egy üzenetet csúsztatott az étel mellé, de amikor odaért az ajtóhoz, meglepődve vette észre, hogy a nő mégis adna neki borravalót, csak éppen készpénzben. A futár erre láthatóan zavarba jött, és vissza is utasította a borravalót, majd azt is hozzátette: beletettem egy kis papírt, elnézést.

A nő utólag azt is kiposztolta, hogy mi állt a cetlin: „Szerencséd van, az ételhez nem nyúltam. Legközelebb viszont fontold meg, adsz-e borravalót a futárnak”.

A DoorDash egyébként nemrég bejelentette, hogy azoknak, akik nem adnak borravalót az alkalmazáson keresztül, hosszabb várakozási időre kell számítaniuk.

Nyitókép: Getty Images

#Külföld#borravaló#ételfutár#egyesült államok

Címlapról ajánljuk