Külföld

Katonai behívót kapott az orosz rapper, aki egy szál zoknival a hímtagján jelent meg a botrányos partin

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2024. január 8. 17:45

Katonai behívót kapott Vacío, az egyik legnépszerűbb orosz rapper, aki ott volt a nagy botrányt kavart moszkvai partin.

Mint arról korábban az rtl.hu is beszámolt, hatalmas botrányt kavart Oroszországban Nasztya Ivlejeva orosz blogger és tévés műsorvezető moszkvai partija, amin hiányos öltözetű popsztárok és hírességek buliztak. A háborúpárti bloggerek, politikusok, aktivisták tömegei háborodtak fel a kiszivárgott videók és fotók láttán, mivel szerintük nem lehet így viselkedni, miközben orosz katonák halnak meg a fronton.

A december 21-i meztelen partin jelen volt egy népszerű orosz rapper, Vacío is, aki mindössze egy pár edzőcipőt és egy „stratégiai ponton elhelyezett” zoknit viselt.

A közfelháborodás nyomán az orosz hatóságok léptek és eljárást indítottak több meztelen partizó ellen is. Vaciót letartóztatták és 15 napi börtönre ítélték „rendzavarásért”, emellett 750 ezer forintnyi bírságot kellett fizetnie „nem hagyományos szexuális kapcsolatok népszerűsítéséért”.

A Moszkovszkij Komszomolec vasárnap esti híre szerint Vacío nem úszta meg ennyivel: a 25 éves rapper katonai behívót kapott. Vacío – polgári nevén: Nyikolaj Mihajlovics Vasziljev – január 9-én kedden kell megjelenjen a sorozáson.

Attól azonban egyelőre nem kell tartson, hogy Ukrajnába küldik meghalni, Vacío ugyanis korábban egészségi okokból katonai szolgálatra alkalmatlan besorolást kapott szülővárosában, Jekatyerinburgban. 

A meztelen partiról így számolt be az RTL Híradója:


Nyitókép: VACÍO / dzen.ru

#Külföld#oroszország#vacio#rapper#meztelen parti#moszkva#felháborodás#orosz-ukrán háború

Címlapról ajánljuk