Külföld

„Rohadjanak meg a pokolban" – Trump karácsonyi üzenetében gyalázta ellenfeleit

rtl.hurtl.hu

2023. december 26. 15:17

Senki sem kíván úgy boldog karácsonyt, mint a volt amerikai elnök.

Karácsonyi üzenetében, amelyet saját platformján, a Social Truth-on tett közzé, Donald Trump politikai ellenfeleit gyalázta, miközben boldog karácsonyt kívánt, írja a Fox News.

Karácsonyi jókívánságai közepette Trump Joe Biden mellett beleszállt Jack Smith különleges ügyészbe, akit egyenesen „elmeháborodottnak” és „kontrollálhatatlan őrültnek” nevezett, amiért szerinte „boszorkányüldözést” folytat ellene.

A volt amerikai elnök „a világ vezetőit, jókat és rosszakat” egyaránt megszólította, de főleg a hatalmat gyakorló amerikai politikustársainak üzent, akiknek gyakorlatilag mindent felrótt, az inflációtól kezdve, a magas adókon és a „woke hadseregen” át az orosz-ukrán és az „izraeli-iráni” helyzet kezeléséig. Szerinte ezek az alakok mást sem akarnak, mint lerombolni az „egykor nagyszerű  Egyesült Államokat", de az elektronikus autók is megkapták a magukét sok más mellett.

Karácsonyi posztjában Trump végül odáig jut, hogy a fent említett amerikai politikusok „rohadjanak meg a pokolban”. Majd ismét boldog karácsonyt kívánt.

Nyitókép: Scott Olson/Getty Images

#Külföld#donald trump#pokol#karácsony

Címlapról ajánljuk