Külföld

Bevallotta az „eunuchcsináló”, hogy élőben közvetítette az interneten, ahogy pénzért kiherél más férfiakat

rtl.hurtl.hu

2023. december 19. 15:38

Őrült sok pénz volt a dark webes műsorban, ahol élő adásban herélték ki az áldozatokat.

Bevallotta az illegális kasztrációt a brit bíróság előtt az a norvég férfi, akit még tavaly februárban tartóztatott le a londoni rendőrség. A 46 éves, norvég állampolgárságú  Marius Gustavson egy speciális testmódosító szubkultúrához tartozó csoport tagja volt, élőben közvetítette az interneten, ahogy másokat herél ki, csonkít meg.

A Metro szerint a Gustavson által üzemeltetett weboldalon élő közvetítésben, előfizetésért cserébe lehetett nézni azt, ahogy a férfi elvégzi – a legtöbbször kiheréléssel és péniszeltávolítással járó – „műtéteket”. Hat év alatt több mint 200 ezer fontot, azaz nagyjából 89 millió forintot keresett ezzel.

A rendőrség összesen 29 csonkításról tud. Maga Gustavson is mozgássérültté vált, mikor lefagyasztotta és levágatta egyik lábát. Az ezt a beavatkozást elvégző 22 éves férfi vallomásáról már korábban is beszámoltunk.

Gustavson folyamatosan vallja be a különböző bűncselekményeket, most épp három csonkítást ismert be. Közben bűntársai is kitálalnak a félelmetes, „nullónak” nevezett szubkultúra titkairól. Korábban a rendőrség 13 áldozatot azonosított, akiket specialisták kezelnek.

Azért lehet szükség különböző specialistákra, mert a kasztrált férfiakat nem fizikai kényszerrel vették rá a beavatkozásra: a jelenlegi információk szerint önként vállalták a drasztikus, nem épp higiénikus körülmények között végrehajtott beavatkozást.

Korábban hosszabb cikkben foglalkoztunk azzal, miért dönthet úgy valaki, hogy önszántából megcsonkítja magát. A nullo szubkultúra neve a genitális nullifikáció kifejezésből származik. A szót azokra használják, akik nemi szervek, vagy néhány esetben mellbimbók nélkül akarnak élni. A mozgalomnak köze van az aszexuális aktivizmushoz, ám számtalan esetben komoly morális és jogi problémákat is felvet a gyakorlat.

#Külföld#dark web#kiherélés#nullo#tárgyalás#london#vallomás

Címlapról ajánljuk