Külföld

Végighallgatták a gyerekek, ahogy három kutya széttépi anyjukat a kertben

rtl.hurtl.hu

2023. december 11. 8:47

Megölt három juhászkutya egy 50 éves görög nőt, aki a kertjében dolgozott, amikor a szomszédból kiszökött kutyák rátámadtak. 

Letartóztattak egy 37 éves férfit Görögországban, miután juhászkutyái megölték egyik szomszédját, egy ötvenéves nőt. A nő a kertjében dolgozott, amikor a szomszéd kutyái kiszöktek és rátámadtak. A férfinak hétfőn kell megjelennie az ügyészség előtt – jelentette az AP.

A halálos kutyatámadás vasárnap történt egy Szaloniki közelében található faluban. A beszámolók szerint a három kutya a kerítésen lévő lyukon át szökött ki az utcára, majd átszaladtak a nő kertjébe.

A rendőrség közlése szerint a nőnek egy férfi is segített a kertészkedésben, de ő hallássérült volt, és nem hallotta a tőle akkor pont távolabb lévő nő segélykiáltásait, így segíteni sem tudott neki. Az ERT görög közszolgálatai adó közlése szerint a nő két kamaszkorú fia – egyikük 17 éves, a másik 18 éves – hallotta a nő sikoltozását, de túl későn értek oda hozzá – írta a SkyNews.

A kutyákat a szomszédok szedték le a nőről, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a gyorsan kiérkező mentősök már csak a halál beálltát tudták megállapítani – közölte a helyi rendőrség.

A kutyák 37 éves gazdáját letartóztatták az eset miatt, a kutyákat befogták, és el fogják altatni őket. Az áldozat volt férje a helyi sajtónak elmondta, hogy az ebek „nagyok és vadak” voltak, és ez már a sokadik alkalom volt, hogy kiszöktek, és embereket kergettek meg.

Nyitókép: Illusztráció. Fotó: GettyImages

#Külföld#kutya#kutyatámadás#görögország#állat#brutális

Címlapról ajánljuk