Külföld

Videó: túl hideg lett a kebabja, ezért túszul ejtette a futárt, 14 órán keresztül fenyegette fegyverrel a rendőröket

rtl.hurtl.hu

2023. december 2. 18:15

Hajmeresztő véget ért az átdrogozott este.

Túszdrámába torkollott egy átitalozott-átdrogozott este két brit férfi, a 46 éves Paul Burtun és a 38 éves Nathan Turner számára, miután túszul ejtettek egy ételfutárt, amiért az általa szállított csirke kebab hideg volt, valamint egy saláta is kimaradt a rendelésükből, írja a Mirror.

Végül 14 órás túszdráma jött a rendőrökkel szemben, amely során a férfiak fegyverrel fenyegetőztek.

Turner a Facebookon élőben is közvetítette az emberrablást. A videóban így panaszkodott: „Két kebabot rendeltem. A faszi 45 percen át ült a lakásom előtt, szóval arra gondoltam, úgy fair, látva, hogy elfelejtette a salátámat és hideg volt a kaja, hogy várnia kelljen velem az emeleten.” 

Szóval szeretnék bejelenteni egy bűncselekményt, mert ellopták a salátámat és ellopták a hőt a rendelésemből.

Az alkoholtól és váliumtól elszállt Burton távcsöves puskával fenyegette az ajtóhoz érkező rendőröket, és azt mondta nekik, hogy lő, ha bejönnek. „Gyertek be a rohadt ajtómon és egy szempillantás alatt lemészárollak titeket, fakabátok!”

Az eset úgy ért véget, hogy Turnert meglőtte az egyik mesterlövész, majd feladták magukat. Az eset után az állatvédőknek is volt dolguk, mivel kígyókat és gyíkokat kellett kimenekíteni a házból, köztük egy négyméteres pitont.

Nyitókép: Getty Images

#Külföld#futár#kebab#túsz#rendőrség#drog#alkohol

Címlapról ajánljuk