Külföld

Magán kívül volt és meztelenre vetkőzött egy férfi Disneylandben, letartóztatták

rtl.hurtl.hu

2023. november 27. 20:44

A férfi kábítószer hatása alatt volt, hosszú perceken keresztül mászkált a mesecsónakban.

Letartóztattak egy 26 éves férfit, miután meztelenre vetkőzött a kaliforniai Disneylandben vasárnap délután, írja a People

Az anaheimi rendőrség szóvivője közölte, hogy a rendőrök azért érkeztek a parkba, hogy segítsenek a biztonsági szolgálatnak egy vendéggel kapcsolatban, aki levetkőzött és meztelenül bóklászik az „It's a Small World” nevű látványosság környékén. 

A szóvivő közölte, hogy a 26 éves férfit szeméremsértés miatt letartóztatták, de elővigyázatosságból kórházba szállították, mert „egy ellenőrzött szer befolyása alatt állt”.

A Disneyland Resort egyik képviselője a Deadline-nak elmondta, hogy a férfi leszállt a látványosságról, miközben az mozgásban volt, a park üzemeltetői pedig leállították az utazást, amikor tudomást szereztek a helyzetről.

A közösségi médiában megosztott felvételeken látható, ahogy a férfi teljesen meztelenül mászkál a hullámvasút bejáratához közeli vízi csatornákban. Más videókon az látható, ahogy a férfi csak rövidnadrágot viselve sétálgat a pálya díszletei körül, miközben a háttérben a „Jingle Bells” szól.


Az egyik TikTok-videón, amelyen a vendég a gondolán átmászva mászik ki, a filmező azt kiabálja: „Egy életre kitiltanak, haver!”.

Végül több rendőrnek kellett megfognia, és kivezetnie a mesecsónaknál meztelenkedő férfit, az eset után a látványosságot egy órára bezárták.

Nyitókép: Instagram

#Külföld#disneyland#meztelen#park#vidámpark#rendőrség#incidens

Címlapról ajánljuk