Külföld

Az esküvőn ölte meg a vőlegény a menyasszonyt, az anyósát és a sógornőjét

rtl.hurtl.hu

2023. november 27. 7:47

A 29 éves thaiföldi férfi „eléggé részeg volt”, amikor lövöldözni kezdett az esküvőjén. 

Agyonlőtte feleségét, és még három embert, majd magával is végzett egy 29 éves thaiföldi férfi az esküvőjén – jelentette a helyi sajtó. A halálos áldozatok között van a férfi felesége, anyósa, sógornője, valamint az egyik vendég. A násznép egy másik tagja pedig súlyosan megsebesült. Az ifjú férj a lövöldözés után saját magát is lelőtte, és a helyi sajtóban megjelent beszámolók szerint azonnal meghalt.

Az esküvőt és lagzit szombaton tartották egy Bangkoktól majdnem kétszáz kilométernyire keletre található kisvárosban. A vőlegény Chaturong Suksuk 44 éves barátnőjét vette feleségül, akivel már három éve együtt élt.

A férfi korábban a thaiflödi haditengerészetnél szolgált, és egyik lábát egy vonat vágta le – írta a Bangkok Post, a rendőrségre hivatkozva. Chaturong tagja volt a délkelet-ázsiai országok részvételével zajló, 2022-es ASEAN Parajátékokon indult thaiföldi csapatnak, és ezüstérmet nyert úszásban.

Szemtanúk elmondása szerint a férfi nem tűnt boldognak a lagzin, ahol az ifjú pár veszekedett is – írta a thai sajtó. A beszámolók szerint Chaturong nem érezte jól magát a kettőjük közötti korkülönbség miatt.

A thai sajtóban megjelent beszámolók szerint a férfi az este egy pontján kiment az autójához, ahonnan egy pisztollyal tért vissza, és nagyjából este fél 12-kor kezdett el lövöldözni. A rendőrség közlése szerint a helyszínen 11 kilőtt golyót találtak.

A thaiföldi rendőrség közölte, hogy még vizsgálják, hogy mi vezetett a lövöldözéshez. A BBC-nek a rendőrség elmondta, hogy a férfi „eléggé ittas volt az eset idején”, hozzátéve, hogy fegyverét és a lőszereket tavaly vásárolta, legálisan.

Nyitókép: Illusztráció. Fotó: Unsplash

#Külföld#esküvő#lövöldözés#gyilkosság#vőlegény#menyasszony#thaiföld

Címlapról ajánljuk