Külföld

„Csak szórakoztunk kicsit a gyerekekkel” – a szélvédőn ülő gyerekkel autózgatott egy nő

rtl.hurtl.hu

2023. november 27. 12:16

Több videó is készült a Melbourne városában történt esetről. 

Vádat emelt egy 27 éves ausztrál nő ellen, akiről több videó is készült, ahogy az autója szélvédőjén ülő gyerekkel autózik Melbourne egyik elővárosában – jelentette a helyi sajtó. Az esetről készült videók először egy helyi Facebook-csoportban terjedtek, majd az ausztrál televíziók is bemutatták azokat.

A videókon látni, ahogy a nő egy csendesnek tűnő kertváros utcáin autózik vasárnap egy szürke Hyundai-al, miközben a szélvédőnek dőlve egy gyerek fekszik és kapaszkodik rajta.


Szemtanúk a 9News-nak elmondták, a nő több kört is tett Pakenham város utcáin, és volt pillanat, amikor két-három gyerek is állt az autóban, a fejüket kidugva a napfénytetőn. Egy férfi végül megelégelte a dolgot, és autójával keresztbe állt a nő előtt, és kérdőre vonta, de ő csak nevetett. Mire a férfi közölte vele:

Most mit nevetsz, szerinted ez vicces? Meg is ölhetted volna!

Stephen Pretty elmondása szerint a nő közölte vele, hogy „csak szórakoztunk kicsit a gyerekekkel”.


A rendőrség azonnal vizsgálatot indított az esettel kapcsolatban, és már arról számolt be a helyi sajtó, hogy a nő délután önként feladta magát a rendőrségen. A nő ellen hét vádpont alapján indítottak eljárást, köztük életveszélyt okozó gondatlanság, veszélyes vezetés, és forgalmi engedéllyel nem rendelkező jármű vezetés miatt.

A nő a 7News-nak elmondta, hogy sajnálja, hogy veszélybe sodorta egyik barátja gyermekét, közölve, hogy vállalja a felelősséget a tettéért.

Nyitókép: YouTube / 9News

#Külföld#autó#veszélyes vezetés#szélvédő#gyerek

Címlapról ajánljuk