Külföld

„Méhek, rohanj, rohanj” – videón, ahogy méhek csípnek szét egy kétéves kisfiút

rtl.hurtl.hu

2023. november 13. 10:25

Apukája a TikTokon osztotta meg az erről készült felvételt. 

Egy amerikai család biztonsági kamerája rögzítette, ahogy egy méhraj támadt egy kétéves kisfiúra – írta a 24.hu. A négygyermekes apuka a TikTokon osztotta meg a videót, amit azóta több millióan láttak.

A videón látni, ahogy a kisfiú az egyik nővérével megy be a kertbe, amikor hirtelen keservesen felsír, majd csapkodni kezdi a testét. Nővére rögtön látta, hogy mi a baj, és kétségbeesve mondta neki, hogy „méhek, rohanj, rohanj”. A kisfiú zokogva szalad, majd elesik, mire a sírásra odaszaladó apja felkapja, és magával viszi.

A kisfiút végül nagyjából húsz méhcsípés érte. Szerencsére a gyermeknek nem voltak allergiás reakciói, és már jobban van – írta a 24.hu.

@rental.cashflow This was a pretty hard one to post. We were working on one of our Airbnbs, and the kids were playing outside. I heard him screaming and looked out the window to see him getting attacked by a swarm of bees. Thanking God that there was no allergic reaction, but still pretty hard to see him go through as a parent. Have you ever experienced something like this? #groundbees #beeattack #beesting #swarmofbees ♬ original sound - Matt Krueger | Rental Cashflow

Nyitókép: TikTok

#Külföld#méh#méhcsípés#kisfiú#kisgyerek

Címlapról ajánljuk