Külföld

Kísértetiesen mozgó, ufónak látszó fényeket videóztak le San Diegóban

rtl.hurtl.hu

2023. november 9. 9:45

Furcsa fényekről készült videók lepték el a közösségi oldalakat. Az amerikai San Diego felett megjelent fények gyors sebességgel mozogtak, majd hirtelen szinte megálltak, és lebegni látszottak. 

Rejtélyes, ufónak látszó fények jelentek meg a kaliforniai San Diego városa felett, amikről több videót is készült. A közösségi oldalakon terjedő felvételeken öt fénypöttyöt lehet látni, amik eleinte nagy sebességgel zuhantak a föld felé, hosszú fénycsíkot húzva maguk után.

Majd szinte egyszerre megálltak, és lebegni kezdtek, majd oldalirányba haladni.

Sokan álltak teljesen értetlenül a jelenség előtt, és rögtön földönkívüli űrhajók érkezését látták bele a jelenetbe.

Nem ufók, a haditengerészet

A rejtélyre azonban hamar megvolt a földi magyarázat. Nem ufókat lehetett látni, hanem az amerikai haditengerészet ejtőernyőseit, akik a rájuk erősített fáklyákkal ugrottak a város felett. 

Az egység már az esemény előtt jelezte közösségi oldalán, hogy helyi idő szerint este hat óra után beugranak a San Diego Wave focicsapat mérkőzésére. Mint írták:

Ha ufót láttok ma este San Diego felett, akkor az valószínűleg mi leszünk, ahogy a San Diego Wave meccsére megyünk.

Majd később egy videót is közzétettek az ugrásról:

Kalmár András ufókutató titokzatosan fogalmaz ugyan a forrásairól, de ma is azt állítja, hogy 1996-ban egy magyar repülőgép összeütközött egy földönkívüli űrhajóval. A lény szerinte azóta Magyarország birtokában van, valahol a föld alatt őrzik. Egy másik ufókutató, Miskolci László szerint azonban ez nem így van:


Nyitókép: X

 

#Külföld#Ufo#san diego#ejtőernyősök#ejtőernyős#haditengerészet

Címlapról ajánljuk