Külföld

Szétröhögték magukat a rendőrök, amikor meglátták, hogyan fogtak el egy tolvajt az autóbontóban

rtl.hurtl.hu

2023. november 6. 10:40

Megunták egy amerikai autóbontó dolgozói, hogy egy férfi rendszeresen betört hozzájuk, és sajátos módon ejtették csapdába. 

Egy villás emelővel felemelt autóban ejtettek csapdába egy betörőt az ohiói Akron város egyik autóbontójának dolgozói – jelentette a helyi sajtó. A rendőröknek így meglehetősen könnyű dolguk volt, amikor kiérkeztek a helyszínre, hogy letartóztassák a 26 éves Alexander Funkot. Csak meg kellett várniuk, hogy az emelő leengedje a földre a nagyjából hat méter magasra emelt autót.

A helyi sajtóban megjelent beszámolók szerint a férfi korábban már legalább kétszer is betört az Arlington Autowrecking nevű cég telephelyére, ahonnan különböző tárgyakat vitt magával. Amikor észrevették, hogy egy újabb roncsautóba mászott be, gyorsan odamentek egy villásemelővel, és még mielőtt ki tudott volna mászni, felemelték hat méter magasra, és kihívták a rendőröket.

Az akroni rendőrség által közzétett felvételen látni lehet, ahogy a rendőrök szétröhögik magukat, amikor elmondták nekik, hogyan kapták el a betörőt. A WOIO televízió beszámolója szerint a segélyhívó munkatársa is elnevette magát, és kijelentette, hogy „ez a legjobb dolog, amit valaha hallottam”, amikor meghallgatta az autóbontó egyik dolgozójának beszámolóját.

Funkot letartóztatták, és a beszámolók szerint birtokháborítás, valamint bűncselekményhez használt szerszámok birtoklása vádjával indítottak eljárást ellene.


Nyitókép: YouTube/12News

 

#Külföld#autóbontó#betörő#egyesült államok#ohio#villásemelő#targonca

Címlapról ajánljuk