Külföld

Elaludt a részeg turista kambodzsai hotelszobájában, arra ébredt, hogy orális szexet végez rajta egy majom

rtl.hurtl.hu

2023. október 25. 18:07

Nehezen lehetett volna rosszabb a nyaralása.

Feltétlenül csukjuk be hotelszobánk ablakát, ha nyugovóra térünk Kambodzsában, mert a végén még nekiáll szexelni velünk egy majom. Ezt a fontos leckét a keserű tapasztalat tanította meg azzal a brit turistával, aki részegen bedőlt hotelszobájába, majd arra ébredt, hogy egy betévedő majom szorgosan ügyködik a péniszén.

A Daily Star szerint a férfit barátai mentették meg az állat közeledésétől, közvetlenül azután, hogy megörökítették az istentelen aktust. Beszámolójuk szerint a majom egész egyszerűen lehúzta a férfi nadrágját, aztán munkához látott.

A turista barátai nem akartak ráijeszteni a majomra, mert féltek, hogy az ettől esetleg leharapja társuk péniszét. Helyette inkább kimentek a szobából, és majomhangokat hallattak az ablak alatt, hogy eltereljék az állat figyelmét.

A szóban forgó állat egy makákó volt. Ez a faj az emberekhez hasonlóan nem kizárólag az utódnemzés miatt szokott szexelni, hanem egész egyszerűen azért, mert élvezi. A turista viszont egyáltalán nem élvezte az esetet, és az incidens után rögtön hazarepült.

Hozzászólna?

 

Nyitókép: Twitter

#Külföld#turista#kambodzsa#majom#orális szex#szex

Címlapról ajánljuk